Hovedinnhold

Synes du YouTube-videoene er for kjedelige?

Legg til vuvuzela-sound

HIMMEL ELLER HELVETE: Det finnes mange meninger om vuvuzelaens plass i fotballen, og Youtube lar deg nå legge til støyen/musikken på sine videoer. Bare trykk på fotball-symbolet. (Illustrasjon: Ole Petter Baugerød Stokke)
HIMMEL ELLER HELVETE: Det finnes mange meninger om vuvuzelaens plass i fotballen, og Youtube lar deg nå legge til støyen/musikken på sine videoer. Bare trykk på fotball-symbolet. (Illustrasjon: Ole Petter Baugerød Stokke)
Nå kan du få følelsen av å være i Sør-Afrika uansett hva du ser på. Youtube har fått innebygget vuvuzela-støy.

Denne saken handler om:

I gamle dager ble den brukt til å innkalle landsbyboere fra nær og fjern når det var samlinger og seremonier.

I dag blir den brukt til å irritere vettet av sofasittende europere som prøver å få med seg fotball-VM.

Les også:Slik blir du kvitt vuvuzela-bråket!

Mange triks har blitt lansert for å fjerne støyen. Her er et triks for å forsterke den: Trykk på Youtubes nye vuvuzela-knapp.

Forsterker støyen

"Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" skriver Youtube på Twitter i dag.

Og det sier det meste. Enkelte videoer på nettstedet har nå fått en fotballknapp i spilleren, gjør Techcrunch oss oppmerksom på. Hvilke videoer som får knappen, virker tilfeldig.

Les også:Google utleverer Youtube-brukere til myndighetene

Trykker du på knappen setter «biesvermen» i gang med sin evinnelige summing. Uten at den har en dempende effekt på andre vuvuzelaer, slik motstøy-triksene skal ha. Snarere tvert i mot.
Fotball-stemning

Den nye fotballknappen er høyst sannsynligvis en spøk. Med mindre brukere har etterlyst mer vuvuzela-bråk på nettstedet.

Les også:Alle kan se hva du gjør på Youtube

Med summingen i bakgrunnen får man den rette fotballstemningen, uansett om man ser på søte katter eller opptak fra lokale fotballkamper på løkka.

Som en kommenterer på Techcrunch: «Dette gjør 80 prosent av videoene bedre».

Les også:Youtube er en liten del av Googles kongerike - se resten!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi