Hovedinnhold

- En suksess

- Vi regner med å utvide produktet ytterligere neste år og inngå avtaler med enda flere norske golfproer, sier golfansvarlig Steinar Langseth i Sabra Tours.

Denne saken handler om:

HØY KLASSE: Oliva Nova Golf Club holder meget høy standard. I bakgrunnen hotellet der deltagerne på golfskolen bor. Foto: EGIL SVENDSBY. Foto:
HØY KLASSE: Oliva Nova Golf Club holder meget høy standard. I bakgrunnen hotellet der deltagerne på golfskolen bor. Foto: EGIL SVENDSBY. Foto:
Han er meget fornøyd etter selskapets første sesong med golfskolereiser med norske proer.

- Dette er en nisje i markedet som det tydeligvis er behov for. Salget har gått bra. Det som begrenser tilbudet, er kapasiteten på Oliva. For vi kommer til å holde oss der, hvor vi kan garantere både for god pris og høy kvalitet, sier Langseth.

Oliva Nova Golf Resort ligger i Spania, på Costa Blancas nordkyst, ca. 10 mil nord for Alicante, i delstatsprovinsen Valencia.

Ønsker du å dra på golfskoleferie, er Ola Axelssons golfreiser et annet alternativ. Det selskapet har ukesturer til Algarve i Portugal, Oliva Nova i Spania samt Tunis. De har også femdagerstur til Mallorca i samarbeid med Ving.

Det billigste alternativet er Tunis, dit koster ukestur inkludert golfskole, spill, fly og hotell 7445 kroner.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise