Hovedinnhold

Flyvertinne hadde åtte ganger så høy promille som tillatt

Flyvertinnen var så høylytt og beruset at purseren ba henne å roe seg ned. Da hun senere ikke klarte å fylle ut skjemaene ved landing, tilkalte kapteinen politiet.

Denne saken handler om:

FULL PÅ JOBBEN - FIKK SPARKEN: Flyvertinne Stephanie Partington var full på en flyvning mellom Dubai og Birminham. Foto: SWNS
FULL PÅ JOBBEN - FIKK SPARKEN: Flyvertinne Stephanie Partington var full på en flyvning mellom Dubai og Birminham. Foto: SWNS

I går møtte eksflyvertinnen Stephanie Partington (24) i retten i Sollihull i England, tiltalt for brudd på loven for sivil luftfart.

23. april i år skjenket hun seg så grenseløst at promillen ble målt til 1,64 da Boeing 777-maskinen fra Emirates ankom Birmingham etter en flyging fra Dubai.

Riktignok er Emirates et såkalt fullserviceselskap, men selskapet har aldri ønsket å fremstå med så full service som Stephanie bød på.

Innrømmet beruselse

I retten innrømmet 24-åringen at hun var så beruset at hun ikke klarte å gjøre sine plikter om bord.

Under flygingen jobbet Stephanie bakerst i flyet, der hun etter hvert laget et voldsomt rabalder.

Da hun ikke klarte å skrive under på papirene ved ankomst, ga purseren beskjed til kaptein - som igjen tilkalte politiet, som fastslo at Stephanie hadde mer enn åtte ganger så høy promille som tillatt (0,2).

Stephanie hadde hatt fridag i Dubai og festet til morgenkvisten da hun ble bedt om å steppe inn som kabinbesetning på kort varsel.

- Hun ønsket å gjøre et godt inntrykk overfor arbeidsgiveren og stilte opp, sa forsvareren hennes i retten.

I tillegg til å miste jobben dømte retten henne til en bot på 110 pund, 1012 kroner.

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise