VIETNAM: Roerne på Ninh Binh-floden trives best mellom oktober og mars, når det er tørrest i frodiggrønne Vietnam. Har du flere reisetips om Vietnam, så del dem med VG Netts lesere. Foto: Dag Fonbæk Foto: DAG FONBÆK

Elvebåt-landet Vietnam

NINH BINH(VG) Stille, stille glir vi oppover elven, forbi risbønder som står til lårene i gjørme, men som likvel har tid til å vinke blidt når vi siger forbi.

Publisert:

Send inn ditt lesertips for Vietnam

For Vietnam-turisten er en båtutflukt befriende avkoblende fra støyinfernoet i landets storbyer som Hanoi, Ho Chi Minh-byen (Saigon) og Danang.

Vannveiene

For Vietnam er elvebåt-landet. Enhver Vietnam-turist ender før eller senere i en sjøreise - enten langs den lange og øyrike kysten eller på vannveiene innover i landet, langs rismarker og små fiskerlandsbyer der alle i familien tar del i dagens strev.

Har du vært på elvetur i Vietnam - eller har du andre gode Vietnam-tips å gi til andre som planlegger ferie i det lange, smale kystlandet med den nære krigshistorien - ja så del tipset med VGs lesere ved hjelp av tipsboksen nederst i saken!

Publisert:

Mer om

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no