STILIG: Føl deg hjemme i København hos disse fire hotelleperlene.

Hotellene vi drømmer om i København

Bestiller du alltid samme hotell når du reiser til den danske hovedstaden? Sjekk heller ut disse fire!

Publisert:

Nordmenn elsker København, men hva med å prøve et nytt hotell neste gang du legger turen til den danske hovedstaden? Her popper nemlig nye hoteller opp som paddehatter.

Dette er noen av de fineste og kuleste hotellene som nylig har åpnet dørene.

Les også

København: 6 restauranter du bør besøke

Gourmet på luksushotell, middag høyt over hovedstaden eller hipt i kunsthallen? Det finnes noe for enhver smak i København.
HOTEL NOBIS: Her bor du i fantastiske omgivelser.

Nobis Hotel – lekker design

Søsterhotellet til Nobis Hotel i Stockholm åpnet i september i fjor i bygningen som originalt huset det danske musikkonservatoriet. Med sine 77 rom og upåklagelige plassering et steinkast fra Tivoli er hotellet et av Københavns aller flotteste. Moderne design og arkitektur står i fokus, men det gjør også det klassiske og tidløse – alt med utgangspunkt i skandinavisk arkitektur i bygningen fra 1903.

Innredningen er gjort i samarbeid med den svenske arkitekten Gert Wingårdh – den er verken prangende eller overdådig, men avdempet og diskret som en kontrast til bygningens storslåtte arkitektur og lange historie. Hotellet har en liten spaavdeling med sauna, kaldkulp og hammam-sten hvor du kan koble av etter en shoppingrunde. Hotellets Restaurant Niels med fokus på fransk og nordisk gastronomi er også verdt et besøk.

Adresse: Niels Brocks Gade 1, København V.

Få den beste prisen på Nobis Hotel her
KULT: Hos The Krane kan du bo i en kran.

The Krane – ekstrem luksus for to

Er dere to og vil oppleve noe helt utenom det vanlig er The Krane stedet. Å kalle det for et hotell er nesten misvisende. For The Krane er først og fremst en privat retreat – for to. Den tidligere kullkranen i Nordhavn er omgjort til et slags multi-sensorisk prosjekt som huser et resepsjonsområde på bakkeplan, et møterom kalt «Glassboksen» i første etasje, spa og terrasse i andre etasje samt en retreat på toppen med lounge og egen terrasse.

Les også

Bo som en havfrue i eget skjellhus

Er det noe som vil kunne oppfylle barndomsdrømmene dine, er det kanskje dette skjellhuset i Mexico?

På innsiden er alt holdt i sort, også møblene – som selvsagt er dansk design. Bak står eier Klaus Kastbjerg og arkitekt og byggherre Mads Møller som ønsket å redefinere luksus i det danske DNA-et. Oppholdet inkluderer concierge, frokost, en egen bil som kjører deg rundt i byen, sykler samt et utvalg vin og bobler.

Adresse: Skudehavnsvej 1, Nordhavn.

Dette kan du leie i København
LEKKERT: Hotel Sanders er et lekkert luksushotell ikke langt fra Kongens Nytorv.

Hotel Sanders – hjem utenfor hjemmet

I likhet med Nobis så Hotel Sanders dagens lys i fjor høst. Bak luksushotellet – som ligger i Tordenskjoldsgade bak Det Kongelige Teater, står den tidligere danske ballettdanseren Alexander Kølpin. Han står også bak Helenekilde Badehotel og Tisvildeleje Strandhotel. Hotel Sanders er altså den nyeste fjæren i hatten.

Tidligere lå Hotel Opera her med sine 92 rom, i dag er disse omgjort til 54 større rom. Et boutique-hotell uten tvil, men innredet med en rekke personlige eiendeler fungerer det på mange måter mer som et «hjem utenfor hjemmet». The Living Room på hotellet er åpen for både hotellgjester og andre, det samme er Sanders Kitchen og Sanders cocktailbar.

Adresse: Tordenskjoldsgade 15, København K

Les også

København: Her er de beste butikkene

Ikke gå deg vill i store handlegater eller kommersielle kjedebutikker når du befinner deg i den danske hovedstaden. Vi har plukket ut det aller beste byen har å by på av nisjebutikker.
Få den beste prisen på Hotel Sanders her
RIMELIGERE: Hos Hotel Danmark kan du bo lekkert uten stive priser.

Hotel Danmark – sentralt

Hotellet åpnet dørene i mai i fjor og ligger i hjertet av København – i nærheten av både Tivoli, Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Hotel Danmark er en del av Brøchner-gruppen som fra før av har hotellene Hotel SP34, Hotel Avenue, Hotel Astoria og Hotel Herman K. Hotel Danmark er et luksuriøst boutique-hotell som består av to bygninger fra henholdsvis 1792 og 1969.

Hotellet har 88 rom og to såkalte «bunk bed rooms» som kan bestilles både som vanlig rom eller via Airbnb. Som på resten av Brøchner-gruppens hoteller er «morgenmaden» – frokost, økologisk.

Adresse: Vester Voldgade 89, København V

Dette bør du gjøre i København - sjekk prisene!
Publisert:
 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no