1 / 4
KØBEN-BÅT: «Pearl Seaways» går mellom Oslo og København. Foto: DFDS

Test «Pearl Seaways»: Trivelig til Køben

DFDS Seaways: «Pearl Seaways» (2168 passasjerer), seiler daglig mellom Oslo og København i samkjør med «Crown of Scandinavia».

Publisert:

Spisesteder: Fire restauranter, pluss fem kafeer/barer. Gourmetrestaurant, med f.eks. fireretters til 460 kr. God mat og god service. Blue Riband Brasserie samarbeider med mat- og vinkjenner Christer Berens om egen meny. Barna får egen piratmeny. 7 Seas tilbyr frokost- og middagsbuffé. Vinbaren Red + White falt i smak med godt vinutvalg og sushi på menyen.

BILDESPESIAL: Se flere bilder fra «Pearl Seaways»

Underholdning: Band spiller til dans på Columbus Club. Flest eldre og barn på dansegulvet. Roligere stemning og musikk i pianobaren. Fire kinoforestillinger å velge blant. Diskoteket Force 7 bygges om kasino på 275 kvadratmeter, som åpner i midten av juni.

Barn: Pirat-aktivitetsprogram med skattejakt, konkurranser osv. Lekearealer for barn og barnemenyer. Badebasseng og boblebad på dekk og inne er også populært.

Taxfree: Oversiktlig butikk med et bredt utvalg. Klær, sko, briller, vin, vesker, klokker, leker osv. Gode tilbud og hyggelig service.

Lugarer: Standarden er god, det er rent og pent. Commodore Class har fine lugarer med dobbeltseng til en dyrere penge.

Spa/trening: Et lite basseng på dekk og et inne, men ikke egnet for trening. Badstue.

+ Mange tilbud. God mat i gourmetrestauranten. Barnetilbudet er godt.

- Buffet-restauranten 7 Seas er slitt. Frokostbuffeen har et bredt utvalg, men fremstår ikke ren og delikat. Og hvorfor er det kun wienerbrød med masse sukker på barnas frokostbuffé? Underholdningen på nattklubben er ikke spennende.

Konklusjon: Det meste fungerer som det skal, og stemningen om bord er trivelig. Men noen minuser som trekker totalinntrykket ned.

LES ALLE DE ANDRE TESTENE HER!

Publisert:

Mer om

 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no