Superluksus i luften

Setet har fem punkter som masserer hele kroppen - og foran deg har du tilgang til over 500 kanaler med filmer, TV, musikk og spill.

Publisert:

Å fly med Emirates Airlines A340-500-maskiner er det mest luksuriøse du kan foreta deg 10000 meter over bakken, fastslår amerikanske GQ. I sitt novembernummer presenterer magasinet de fornemste - og dyreste - flysuitene du finner i verden i dag.

65000 kroner koster en tur-returbillett med Emirates Airlines mellom New York og Dubai. Da får du eksklusiv plass bak skyvedøren i en av kabinens 12 suiter.

Og siden reisen er på 13 timer, og trettheten gjerne siger på, er suiten utstyrt med sin egen lyssatte «stjernehimmel» i taket. Den bekjemper jetlagen, der du har slått ut setet og ligger langflat som i din egen seng.

Også andre ledende flyselskaper i verden har førsteklasses luksusopplevelser å tilby så sant du har penger å betale.

Singapore Airlines krever drøyt 65000 for en tur-retur-billett mellom New York og Singapore, men kabinen er det nærmeste du kommer et luksushotell, ifølge GQ.

Interiøret i Connolly-lær og det brede tilbudet av gourmetretter skal være det som gjør susen. Det eneste flypersonalet ikke gjør, er å ta klesvasken din.

Dessuten er det en egen bar om bord, hvor du kan henge over drinkene sammen med de andre passasjerene.

Skulle derimot ro og søvn være det du helst begjærer på turen, er Cathay Pacific Airways tingen. Mellom New York og Hongkong inntar du et sete som kan dreies 180 grader, med en kroppsvennlig bredde på nesten 65 centimeter.

En skillevegg trekkes gjennom midtgangen. Og når du våkner etter turen, ønsker en ferskbrygget espresso deg velkommen til en ny verdensdel.

Da er det bare å håpe at kredittkortet i mellomtiden ikke er inndratt. For der har Cathay allerede forsynt seg med 95000 kroner.

Publisert:

Mer om

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no