1 / 24
TAR SKRITTET HELT UT: Tre gutter uten blygsel deltar på den faste sexrelaterte partyleken på Fantasy Boat Party. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Slik fester norske ungdommer i Syden:
Ayia Napa, Kypros

AYIA NAPA (VG) - Kom igjen, sug. Sug!

Publisert:

Mannen i sjørøverkostymet presser hodet til jenta mellom beina på en av de fire guttene, som med buksene på knærne sitter på stoler omkranset av en jublende folkemengde.

Foran hver sin gutt står en jente på kne. Målet: Å spise bananen i guttens skritt så fort som mulig, uten å bruke hendene. Etterpå er det guttas tur. De skal slikke krem fra en melon mellom jentenes lår. Jevnlig påfyll av alkohol sørger for å holde stemningen på topp.

VGTV:Slik er spritcruiset på Ayia Napa

VG er om bord på partybåten «Napa Queen». Tre kvelder i uken sommeren gjennom fylles båten med 200 festklare ungdommer, hovedsakelig fra Storbritannia og Skandinavia.

LES OGSÅ:Nye sjokktall om unge nordmenns sydenfyll

- Det er bare ett mål med dette cruiset: At dere gutter skal «få dere noe», gliser «Rah» fra New Zealand.

Uvitende om at han snakker med VGs journalister, legger «Rah» - en av hovedarrangørene bak de særdeles fuktige cruisene - ut om hvor mye valuta du får for de 50 euroene billetten koster.

Spritcruise-arrangør:- Dere lyver

- Oftest ender lekene med at deltakerne kaster frukten over bord og smaker på «den ekte varen», illustrerer han.

Fra det som er bedre kjent som «Fantasy Boat Party» gikk skandalebilder av halvnakne ungdommer på partycruise verden rundt i 2006.

- Det var en masse oppslag i britisk og skandinavisk presse. Vi måtte ligge lavt en stund. Men nå er vi tilbake. Det er omtrent som før, sier «Rah».

REPORTASJE:Slik fester norske ungdommer på Kos
REPORTASJE:Slik fester norske ungdommer på Magaluf

FENGSLENDE: En jente kledd i politiuniform har satt seg til rette på en gutt og kliner til på et av utestedene på Ayia Napa. Foto: Mads A. Andersen

Klokken er 23.34. En gutt flankert av to fnisende jenter forsvinner inn i den siste ledige av de seks lugarene under dekk.

BILDESPESIAL: VG Netts rapport fra Ayia Napa

En jente faller ned trappa ved akterdekket, men blir tatt i mot av venninnene. Et ungt par råkliner. Han med hånden under skjørtet hennes. Hun med solid tak i skrittet hans. Ved siden av henger en gutt over ripa. I baren er det gratis drinker.

Hvor kjent er du på partystedene i Syden?Ta quizen her!

- Vi varmer opp jentene med en mannlig stripper. Så kjører vi fri bar den siste halvtimen. Er damene happy, blir dere gutter happy. Det er ikke mulig å gå av båten uten å være dritings, mener newzealenderen.

GÅR BANANAS: En banan er plassert i skrittet på gutten, og jenta forsøker å spise den opp så fort som mulig. Er hun raskere enn sine to venninner, vinner hun og hennes partner konkurransen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

- Det villeste jeg har vært med på, var i 2004. Da endte cruiset med en kjempeorgie på dekk. Det var minst 100 stykker der oppe, og alle hadde sex med alle, sier «Rah».

Etter fire timer med fri flyt av alkohol fra besetningsmedlemmer ustyrt med vanngevær fulle av sprit, fortsetter festen på land.

På et populært utested for skandinaviske turister «Vi er pojkarna som busar med flickarnas små musar» ut av høyttalere. Med tungen mellom bena på en isskulptur lepjer en gjeng norske jenter i slutten av tenårene i seg ren sprit en bartender heller i en trakt på toppen av skulpturen.

En norsk gutt kaster nedpå Sambuca-shotter fra et

MÅ KYSSE: En «politimann» setter håndjern på en deltager på partycruiset og lenker henne fast til en ansatt. De må kysse for at han skal låse dem opp igjen. Foto: Mads A. Andersen

serveringsbrett. Til ellevill jubel fra en guttegjeng klarer han 32 på rad.

- Hvor gammel tror dere jeg er? spør en fra heiagjengen på østlandsdialekt.

- 16, slår han fast mens han triumferende vifter med legitimasjonen foran VGs reportere.

Utenfor baren ligger en norsk gutt strekk ut på fortauet. Folk tråkker over ham på vei inn eller ut av baren og later som ingenting. Til slutt får noen kompiser dratt nordmannen på beina og stablet ham hjemover.

For de fleste er kvelden fremdeles ung. Flere av utstedene, blant annet det som kan skilte med den tvilsomme æren å ha et eget basseng som på folkemunne er oppkalt etter en kjønnssykdom, åpner ikke før klokken 04.

På andre siden av gaten diskuteres det kulturforskjeller mellom en svenske og en nordmann. På trønder-engelsk.

- Do you know what «booze» is called in Norwegian? Heimert!

Publisert:

Mer om

 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no