MAGISK?: David Copperfields private paradis på Bahamas kan bli ditt. Og om du tar med deg 23 av dine nærmeste venner, kommer dere under 10.000 kroner per person per natt. Foto: Musshacay.com

Drømmeferie: Verdens mest eksklusive resorter

(VG Nett) Glem Paradise Hotel! Her er feriestedene for de aller rikeste og mest berømte.

Publisert:

Her kan du bo om du har 220.000 kroner til overs...

Ifølge bransjemagasinet Hotel + Resort Insider, er dette verdens seks mest ekstravagante resorter - eller ferieanlegg som vi har valgt å kalle dem på norsk. VG Nett har sjekket prisene Hotel + Resord Insider oppgir, og de fleste synes å være annerledes enn det som oppgis på nettsidene til luksusanleggene. Vi tar derfor forbehold om eventuelle feil som måtte ha sneket seg inn.

Men husk: Dette handler mer om drømmen enn kroner og øre...

NECKER ISLAND

Foto: Neckerisland.com

Hvor: Britiske Jomfruøyene
Pris: 160.000 kroner (per par per uke)
Nettside:www.neckerisland.com

Har du alltid hatt lyst til å bade i Richard Bransons private badekar? Nå har du sjansen. Virgin-gründeren kjøpte Necker Island på billigsalg i 1982, og har bygd den om til privat feriested for familien. Hvis du ikke er en nær venn av Branson-familien, kan du leie de fire Bali-inspirerte villaene på drømmeøya. De maksimalt 26 gjestene kan nyte strender, sol, kiting, seiling, båter, alle måltider og (ifølge Hotel + Resort Insider) trådløst internett. Du må bo på øya i minst en uke. Det vil spise om lag 160.000 kroner av reisebudsjettet ditt.

Les også:Du kan leie mediekongens superyacht

MUSHA CAY

Foto: Mushacay.com


Hvor: Bahamas
Pris: Fra 220.000 kroner per natt (for hele øya)
Nettside:www.mushacay.com

«Privat sol varmer ansiktet ditt, og private bølger skvulper rundt bena dine. En privat måne lyser opp tallerkenen din, og privat hav omgir deg». Slik presenteres Musha Cay på nettsidene - akkompagnert av en musikk som hadde blitt for storslått selv til «Titanic»-filmen.
Musha Cay eies av David Copperfield og ligger på en del av Bahamas som ubeskjedent har fått navnet Copperfield Bay. Du kan ha med deg inntil 24 gjester og «Føle magien» på de kritthvite strendene, slik nettsidene lokker. Men det koster.

Les også:Verdens ti flotteste drømmeøyer
...slik finner du DIN drømmeøy!

CASA CONTENTA

Foto: Villaazzo.com


Hvor: Miami, USA
Pris: Fra 80.000 kroner per natt
Nettside:http://www.villazzo.com/villahotels/miami/contenta

I denne gigantvillaen på Palm Island i Miami kan du leke deg i kjempebassengets egen grotte, litt som i The Playboy Mansion. Selv om villaen både ser ut som og er en villa, får du luksushotellservice inkludert i prisen. Og gratis limousin fra flyplassen til «hotellet».

Se de utrolige bildene:Når sandslottet blir virkelighet

RANIA EXPERIENCE

Foto: Raniaexperience.com


Hvor: Maldivene
Pris: Fra 55.000 kroner per natt
Nettside:http://www.raniaexperience.com/lite/en/

Det koster hawaiiskjorta, men prisen inkluderer en 86 fots yatch, privatfly, egen kokk, dykkerkurs, ubegrensede mengder spabehandlinger og fisketurer. Paradisøya er bare 700 meter lang og 500 meter bred, og ligger noen atoller syd for Maldivenes hovedstad Male.

Drømmer du om strandferie?Verdens 25 mest sexy strender

THE VILLA AT SANDY LANE

Foto: Sandylane.com


Hvor: Barbados
Pris: Fra 53.000 kroner per natt
Nettside:http://www.sandylane.com/villa/index.html

«Foretrukket av kongelige, kjendiser og flere av verdens ledende forretningsfolk» skryter nettsidene til Sandy Lane Resort på Barbados i Karibien.

Selve juvelen i luksusanlegget er The Villa, som er en av Karibiens aller dyreste og mest kjente. I tillegg til 670 kvadratmeter med luksusvilla, har du gigantisk boblebad, privat basseng, parfymerte håndklær og ubegrenset tilgang til champagne og kanapeer.

I høysesongen stiger prisene til nærmere 150.000 kroner per natt. Men du kan slippe litt billigere unna om du tar til takke med et vanlig rom i stedet for villaen. Da starter prisene på cirka 6000 kroner for en natt.

Topp fem:Verdens villeste hotellbassenger

ALTAMER RESORT

Foto: Altamer.com


Hvor: Anguilla
Pris: 28.000 kroner per natt
Nettside:http://www.altamer.com/index.html

Som vanlig sparer nettsidene til luksusanlegget ikke på superlativene: «Ekstravagant, men koselig. Bortskjemt, men sofistikert. Øde, men lett å nå.»

Ifølge Hotel + Resort Insider må du ut med 28.000 kroner per natt for å bo på denne feriedrømmen, som også ligger i Karibien. Men da får du havutsikt gjennom syv meter høye vinduer, eget svømmebasseng, egen minikino og flere badekar og boblebad.

Ikke drømt deg nok bort? Her er noen flere feriesteder for de ekstravagante med fetere bankkontoer enn gjennomsnittet:

Frégate Island Private (Seychellene)
http://www.fregate.com/

Turtle Island (Fiji)
http://www.turtlefiji.com/

Cayo Espanto (Belize)
http://www.aprivateisland.com/

Vatulele Island Resort (Fiji)
http://www.vatulele.com/

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no