GUTTETUR: London er mer enn fotballkamp og publiv.

Fem Londonopplevelser for gutta

Det er nok av kule ting å gjøre på guttetur i London, og fotballkamp og publiv er bare toppen av isfjellet. Her er fem andre forslag.

Publisert:

For mange er London det virkelige svaret på aftenbønnen, en storby full av fantastiske restauranter, yrende uteliv, gigantiske varemagasiner, koselige «landsbyer i byen», museer og gallerier flottere enn det meste, severdigheter på alle bauger og kanter, og et evig mylder av mennesker som haster hit og dit.

Den er ikke for alle, men har du først lagt din elsk på London blir det gjerne et livslangt forhold ut av det.

Les også

Fem grunner til å besøke Notting Hill

Bydelen vest i London byr på kjente scener fra filmer, avslappende kafeer og god shopping.
BARBERMESTER: Luksuriøs behandling er ikke bare for jentene. Ta turen til Geo. F. Trumper.

Det fine med London er at du kan få veldig mange typer ferie der: Familieferie, fotballtur, jentetur og så videre. I dag skal det handle om London for gutta, for om du er i London denne helgen for å få med deg FA-cupfinalen mellom Chelsea og Manchester United på Wembley Stadion er det også et par andre stopp du kan legge til helgeplanen.

Her er fem ting som kan lokke et stort eller lite herrelag i britenes enestående hovedstad.

1. Bli barbert hos Geo. F. Trumper

London har mange gode barberere, men få, om noen, kan skryte på seg en rikere historie og et bedre renommé enn Geo. F. Trumper, som ble etablert i 1875. Som de skriver på hjemmesiden sin var det i gamle dager utenkelig at en gentleman barberte seg selv, mens man i dag går til barberer for luksusens skyld. Her blir du behandlet som en konge; plassert i en myk og komfortabel stol og dullet og stelt med av ytterst profesjonelle fagmenn i to forskjellige salonger. Hvem sa at det bare var jenter som kunne unne seg litt velvære?

Adresse: 9 Curzon Street og 1 Duke of York Street

Les også

Fem frodige favoritter du må besøke

Er du på helgetur i favorittbyen din, men uheldig med været? Sjekk ut disse innendørsperlene.

2. Spis i barbecuehimmelen Pitt Cue

Hvis det er slik at de fleste menn elsker kjøtt, er det knapt det sted i London som passer bedre for et proteinrikt måltid enn Pitt Cue. Glem de tvilsomme biffkjedene i West End og dra heller til Devonshire Square øst i byen for den saftigste pulled porken, den beste potetmosen og den aller, aller, aller beste biffen som du selvsagt bestiller medium rå. Pitt Cue var opprinnelig en liten matvogn, før den flyttet inn et knøttlite lokale i Soho, mens det nå er blitt en stor og luftig restaurant som også serverer gode cocktails.

Adresse: 1 The Avenue, Devonshire Square

Sjekk alle storbyopplevelsene i London
ADRENALIN: Prøv ut rafting en time utenfor byen neste gang du besøker London.

3. Få et adrenalinkick med rafting i Lee Valley White Water Center

Rafting midt i London? Ikke helt, men en times togtur ut av byen finner du Lee Valley White Water Centre som ble bygd for såkalt slalåmpadling til sommer-OL i 2012. Her kan dere slåss med bølgene på sitt aller heftigste, men det er også rom for roligere padleaktiviteter på senterets innsjø, og det er kurs for både nybegynnere og viderekomne. En tur hit er en perfekt dag for en actionhungrig vennegjeng.

Adresse: Station Road, Waltham Cross

4. Nyt storslagen kunst i Tate Britain

Ekte menn liker kunst, men ikke alle er like begeistret for moderne kunst. Tate Britain er et av Londons fineste gallerier, beliggende i et nydelig bygg på Millbank ved Themsen på samme tomt som et gammelt fengsel. Museet åpnet i 1897 og huser en fantastisk kunstsamling med bilder fra 1500 og frem til i dag. Blant dem er noen av de aller mest kjente bildene til J. M. W. Turner som var spesielt glad i å male storslagne bilder med maritime motiver. Museet må ikke forveksles med Tate Modern, som selvsagt også er verdt et besøk.

Adresse: Millbank, Westminster

Les også

La neste London-tur gå til Shoreditch

Glem masete Oxford Street – Shoreditch er London-hotspotet du må besøke.

5. Dra på organisert ginrunde

Gin er STORT i London for tiden, så la oss anbefale en kveld hvor du går fra ginbar til ginbar og dessuten besøker et destilleri. Selskapet med det enkle navnet Gin Journey organiserer kvelder (ettermiddag på lørdager) hvor dere blir kjørt fra sted til sted, i alt fem forskjellige ginbarer. Inkludert i prisen på oppunder 75 pund er fem smaksprøver av gin, fem cocktails, sjåfør, destilleriomvisning, og veldig mye moro og latter.

Adresse: Velg mellom ginrunde i Shoreditch, Bermondsay eller Notting Hill og kjøp billett på www.ginjourney.com

Sjekk prisen på hotell i London nå!
Publisert:
 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no