VERDENSREKORDHOLDER: Dubai er allerede verdensrekordholder, nå økes den med en meter.

Verdens høyeste hotell åpner i Dubai

Alt er stort i Dubai, og snart vil byen huse verdens høyeste hotell – igjen. Dette kan du forvente deg.

Publisert:

Dubai er kjent for å huse flere verdensrekorder og byen har per dags dato allerede det høyeste hotellet i verden, J W Marriott Marquis Dubai.

Om et par måneder tar derimot et nytt hotell over verdensrekorden.

Les også

Dubai med barn: Seks tips du må sjekke

Du trenger ikke fly veldig langt for å få både bra klima og et eldorado for barna.
We love the golden details in our all-day dining! We are looking forward to welcoming you very soon! #openingsoon

Kjent område

Gevora Hotel vil trone 365 meter over bakken, én meter høyere enn J W Marriott Marquis Dubai, skriver Arabian Business. Hotellet ligger på velkjente Sheikh Zayed Road i Trade Centre. Området er kjent for sine skyskrapere som huser blant annet hoteller, kjøpesentre og kontor- og leilighetskomplekser.

Enn så lenge holder hotellet kortene tett til brystet når det gjelder detaljene, men siden oktober i 2017 har de sluppet små hint på Instagram. Der kan du blant annet se gulldetaljer, en vakker marmortrapp og et basseng. Hotellet vil ha 528 rom og suiter, og fire restauranter, opplyser Lonely Planet.

Les også

Muskat i Oman: Midtøstens hotteste ferieperle

Om du liker sol og bad eller action og eventyr, er Omans fortryllende hovedstad en perfekt måte å oppleve Midtøsten på.

Flott spaavdeling

Hos Gevora vil du også kunne få behandlinger i en luksuriøs spaavdeling, bade i hotellets svømmebasseng, jaccuzzi og barnebasseng samt trene på treningsstudio – ett for menn og ett for kvinner, skriver Time Out Dubai.

Dette er ikke de første luksushotellene vi har skrevet om. I 2012 skrev vi om det luksuriøse undervannshotellet Water Discus Hotels i Dubai hvor du kan bo 10 meter under vann i rom som er utstyrt med en spesiell lyssetting for å gi gjestene den optimale opplevelsen. I 2016 skrev vi om de beste luksushotellene på budsjett med Instagram-vennlig interiør og moderne fasiliteter til budsjettpriser.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no