Solastranden ranket som verdens 6. beste

Det står ingenting om temperaturen i vannet - men sanden og strandhotellet på Sola blender britiske reiselivsjournalister. Sunday Times har kåret Solastranden ved Stavanger til verdens 6. beste.

Publisert:

Costa del Sola slår både Spania og Thailand

Rett på stranden

«Bo på historiske Sola Strand Hotell nær Stavanger, rett på stranden, og utforsk de nærliggende fjordene når du er lei av å brune deg,» lyder Wickers' råd når han beskriver Top 10-strendene av i alt 101 anbefalte ferieparadiser over hele verden.

Solastranden og det deilige hvite hotellet i sanddynene slås så vidt av strendene på Bahamas, Jomfruøyene, Kypros og tre til, og vinner fram som det eneste anbefalte skandinaviske reisemålet på listen!

Ikke rart hotelldirektør Gisle Steffensen er lykkelig:

- Med sitt helsides oppslag og sine 3 millioner lesere har Sunday Times virkelig satt Rogaland og Stavanger-regionen på kartet for britiske turister, jubler han.

Kurs og konferanser

Selv om Sola Strand Hotel er mest kjent som kurs- og konferansehotell, satser de sterkt på turister i sommersesongen. Hotellet er opprinnelig bygd i 1914, men stadige brush-ups har gjort stedet til et moderne konferansehotell, medlem av De Historiske Hoteller, med bra besøk av både norske og europeiske gjester på sommeren.

Vil du se mer av verdenssensasjonen, så klikk deg inn på www. Sola-strandhotel.no

Publisert:

Mer om

 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no