Hovedinnhold

Fordelaktig camping i Europa

LILLESTRØM (VG Nett) Med Camping Cheque-ordningen kan norske campingferierende i Europa i år spare penger.
I år er også Norge med i "camping-sjekk"-ordningen som lover fordelaktige priser på 331 campingplasser i 17 europeiske land. Hver Camping Cheque koster 99,50 kroner, uansett land, og inkluderer en overnatting for to personer, standplass til bil, campingvogn, telt eller autocamper, eltilslutning, bad og hund.

- Dette er et interessant tilbud til våre medlemmer, men en behøver ikke være medlem for å kunne nyttiggjøre seg tilbudet, sier organisasjonssekretær Åge Ødegård i Norsk Caravanclub som selger sjekkene og campingoversikten i Norge.

Lavsesong

Sjekkene kan imidlertid "bare" brukes i lavsesong, som varierer fra land til land.

- De fleste land har en måned høysesong om sommeren, men deler av juli-måneden kan gjelde likevel flere steder. I land som Frankrike, Italia og Spania begynner sesongen ofte ikke før midten av juli, og det gjør det mulig for scandinavere å dra fordeler av denne ordningen, sier Camilla Dvinge som er scandinavia-agent for Camping Cheque.

Konseptet startet for fem år siden i Frankrike. I fjor ble det solgt 600.000 sjekker i Europa og dermed foretatt 1,2 millioner overnattinger.

Les mer på:
Norsk Caravanclub
Campingcheque.com

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise