Restaurantjukset: Leder ved Kulinarisk Akademi: – Ni av ti vil ikke kunne se forskjell

For vanlige restaurant-kunder kan det være vrient å se forskjell på ulike typer kjøtt og fisk, spesielt om maten blir dynket ned av salte og mørke sauser, ifølge ekspertene.

  • Nina Andersen
  • Nanna Johannessen
  • Natalie Remøe Hansen
Publisert:

Som gjest på restaurant skal du være godt trent for å se forskjell på råvarene, mener daglig leder Espen Vesterdal Larsen ved Kulinarisk Akademi i Oslo.

Flere artikler

  1. Dette mener ekspertene om «jukseråvarene»

  2. Raser etter VGs avsløring om råvarejuks på restaurant

  3. Drammen-restaurant serverte gris i stedet for villsvin

  4. Restaurantjukset: Mattilsynet vil gjennomføre tilsyn etter VG-avsløring

  5. Nedlagt Oslo-restaurant fikk bot på 50.000 kroner etter VG-avsløring

Fra andre aviser

  1. VG: Mona Lisa jukset med maten

    Aftenposten
  2. Mattilsynet varsler flere kontroller mot Mona Lisa Huset

    Aftenposten
  3. Her spiser du ekstra godt i Provence

    Bergens Tidende
  4. Restaurantanmeldelse: Store porsjoner, men middels mat

    Aftenposten
  5. Brasserie Hansken: Langt fra utslitt

    Aftenposten
  6. Pinnekjøttet redder julen på Holbergstuen

    Bergens Tidende