FINALISTER: Frem til 10. oktober kan du stemme på den du mener er årets beste matblogger, som er arrangert i samarbeid med VGs matsatsning Godt.no og Mathallen. Blant de fem finalistene er (fra venstre) Trine Sandberg, Olav Birkeland og Ina-Janine Johnsen. Foto: Gry Traaen / Magnus Wintersborg / Elisabeth Aarhus

FINALISTER: Frem til 10. oktober kan du stemme på den du mener er årets beste matblogger, som er arrangert i samarbeid med VGs matsatsning Godt.no og Mathallen. Blant de fem finalistene er (fra venstre) Trine Sandberg, Olav Birkeland og Ina-Janine Johnsen. Foto: Gry Traaen / Magnus Wintersborg / Elisabeth Aarhus Foto:,

Hvem mener du er Norges beste matblogger?

Stem på din favoritt til årets matblogger.

Godt.no
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Disse er finalister til hovedprisen «Årets matblogger», som blir arrangert for første gang denne høsten i regi av Mathallen i Oslo og VGs matsatsning Godt.no.

Sjekk Godt.no for mer informasjon om matblogg-prisen og intervju med finalistene.

Juryens begrunnelse

Hvem er årets matblogger? En kandidat til prisen Årets Matblogger skal i løpet av siste år, gjennom sin matblogg ha vært til inspirasjon for sine bloggfølgere. Kandidaten skal i sine blogginnlegg sørge for informative, innovative og inspirerende artikler, oppskrifter og foto. Blogginnleggene skal gjennom positiv vinkling sette fokus på god og ærlig mat i en sannferdig sammenheng, gjerne på flere plattformer. Godt språk og kvalitet på foto skal vektlegges.

Hobbykokken.no

Hobbykokken.no er utforskende, grundig og eksperimenterende. Med et dypdykk i moderne teknikker som sous vide, flytende nitrogen og trykkoker blir leseren invitert til nye og innovative måter å lage mat på for å få frem smak, konsistens og tekstur.

Matpaabordet.no

Matpaabordet.no har over flere år utviklet bloggen fra å være et hobbyprosjekt, til å gå i bresjen for den profesjonaliseringen som har skjedd blant mange norske matbloggere. Bloggen er en helhetlig og komplett blogg med god formidlingsevne og gjennomgående høy kvalitet på tekst og foto.

Enklypesalt.no

Enklypesalt.no er en moderne matblogg som syder av overskudd og matglede. Svært høy kvalitet på bilder og gjennomgående god pedagogisk formidling av oppskrifter. Bloggen er funksjonell og kreativ.

Trinesmatblogg.no

Trinesmatblogg.no er en svært allsidig matblogg. Med grundige oppskrifter, varierte tema og innføring av ukemenyer har hun inspirert sine leserne til å lage og glede seg over ekte matlaging. Bloggen har vært en inspirasjonskilde for svært mange andre bloggere og vært en viktig bidragsyter til å gjøre matblogging til allemannseie.

Kvardagsmat.no

Kvardagsmat.no viser gleden ved å lage mat selv og tilbyr varierte retter og innbydende bilder. Bloggen har en raus form med linker til inspirasjonskilder. Bloggen har et tydelig positivt budskap om å inspirere andre i hverdagen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder