Ny trend:
Norsk tørrfisk som fingermat på italienske barer

Norsk tørrfisk regnes som en delikatesse langt utover våre egne landegrenser.

  • Nina Andersen
Publisert:

I Italia serveres tørrfisk også som fingermat til aperitivoen på baren.

Flere artikler

  1. Tørrfisk fra Lofoten har nå samme status som Champagne!

  2. Får Spesialitet-merket: Nå tar boknafisk opp konkurransen med lutefisk

  3. Pluss content

    Sjekk VGs lutefiskbarometer: Her får du billigst julemat

  4. Hva har nordlendinger og italienere til felles?: Havariet som skapte norsk eksportsuksess

  5. Pluss content

    Fisken som bygde landet

Fra andre aviser

  1. – Skal man ofre dette for noen skarve liter olje som knapt har betydning i det store oljebildet?

    Aftenposten
  2. - Lutefisk er desember-månedens sushi

    Aftenposten
  3. Rekordhøy sjømateksport i 2018

    Bergens Tidende
  4. Milliardtap for fiskerne: – Ferskmarkedet er enormt mye svakere enn før

    Aftenposten
  5. Norsk sjømateksport faller videre, tross lyspunkt i Kina

    Bergens Tidende
  6. Stengte grenser er langt ifra den eneste bekymringen for norsk fiskeri

    Aftenposten