Thomas Alsgaard: – Det går ikke mye inn på meg å bli kalt snobb

Pluss content

I langrennssporet sanket han titler og gullmedaljer – utenfor sporet mesket nasjonalhelten seg med god mat og tunge kalorier. I dag anbefaler restauranteier Thomas Alsgaard (49) alle å drikke champagne før frokost og tannpuss.

Av 

Helle Øder Valebrokk (tekst og foto)

Publisert:

Flere artikler

  1. Ja til kjøtt, for pokker!

  2. Pluss content

    Lothepus: – Sykdomsperioden var krevende

  3. Pluss content

    Et nytt hjem til Thanu

  4. Pluss content

    Lag din egen vinsamling - uten å bli ruinert

  5. Fransk ektepar permittert i hyttekommune - hyller Norge

Fra andre aviser

  1. Denne restauranten får sekser på maten!

    Aftenposten
  2. Restaurantanmeldelse: À L’aise holder høyt nivå

    Aftenposten
  3. Tre tacomåltider. Tre totalt ulike klimaavtrykk.

    Bergens Tidende
  4. Synes du flatbiff smaker lite? Stek den bare på én side

    Aftenposten
  5. Test av fire hjemmekit

    Aftenposten
  6. Gå nye veier på kjøkkenet: Her finner toppkokkene de sjeldne råvarene

    Aftenposten