Nasjonal-pizzaen er kåret

Hva får du om du blander gjærbakst, mozarella ost, tomatsaus, paprika, purre og barbecue-kylling med litt småhemmelig kreolsk krydder?

  • Jan Ovind
Publisert:

Da får du Norges beste pizza, om vi skal tro juryen og arrangørene av den første kåringen av Norges nasjonalpizza.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Glohet pizzalykke i Piemonte

  2. «Pimp my Grandis»! Slik blir'n bedre

  3. Pluss content

    Sunn og god pizzakos

  4. Pluss content

    Restaurantanmeldelse: Lucky Bird

  5. Forsker på tomater: Tomatsaus mot prostata?

Fra andre aviser

  1. Slik er studentenes drømme-pizza

    Fædrelandsvennen
  2. Krempriser på Kremm

    Bergens Tidende
  3. Frossenpizza-test

    Aftenposten
  4. Ikke akkurat italiensk

    Aftenposten
  5. Her er årets Spis Ute Uka-meny

    Fædrelandsvennen
  6. KRSby tester Kervan Saray

    Fædrelandsvennen