Dette mener ekspertene om «jukseråvarene»

Pangasius erstattet sjøtungefilet, mens hjort og svin ble servert i stedet for reinsdyrfilet og villsvinsfilet.

  • Nanna Johannessen
  • Nina Andersen
  • Natalie Remøe Hansen
Publisert:

Stjernekokk Bent Stiansen ved Michelin-restauranten Statholdergaarden i Oslo, er ikke forbauset over VGs avsløringer om juks på restaurant:

Flere artikler

  1. Restaurantjukset: Leder ved Kulinarisk Akademi: – Ni av ti vil ikke kunne se forskjell

  2. Raser etter VGs avsløring om råvarejuks på restaurant

  3. Restaurantjukset: Mattilsynet vil gjennomføre tilsyn etter VG-avsløring

  4. Drammen-restaurant serverte gris i stedet for villsvin

  5. Nedlagt Oslo-restaurant fikk bot på 50.000 kroner etter VG-avsløring

Fra andre aviser

  1. VG: Mona Lisa jukset med maten

    Aftenposten
  2. Mattilsynet varsler flere kontroller mot Mona Lisa Huset

    Aftenposten
  3. Matjuks: Tørk av deg det mystiske fliret, Mona Lisa.

    Aftenposten
  4. Restaurantanmeldelse: Finstuen har løftet seg

    Aftenposten
  5. «Vi ser fremover, og det er mye vi skal forbedre»

    Bergens Tidende
  6. Vil løse utfordringene for landoppdrett

    Aftenposten