Dette mener ekspertene om «jukseråvarene»

Pangasius erstattet sjøtungefilet, mens hjort og svin ble servert i stedet for reinsdyrfilet og villsvinsfilet.

  • Nanna Johannessen
  • Nina Andersen
  • Natalie Remøe Hansen
Publisert:

Stjernekokk Bent Stiansen ved Michelin-restauranten Statholdergaarden i Oslo, er ikke forbauset over VGs avsløringer om juks på restaurant:

Flere artikler

  1. Restaurantjukset: Leder ved Kulinarisk Akademi: – Ni av ti vil ikke kunne se forskjell

  2. Raser etter VGs avsløring om råvarejuks på restaurant

  3. Nedlagt Oslo-restaurant fikk bot på 50.000 kroner etter VG-avsløring

  4. Restaurantjukset: Mattilsynet vil gjennomføre tilsyn etter VG-avsløring

  5. Drammen-restaurant serverte gris i stedet for villsvin

Fra andre aviser

  1. VG: Mona Lisa jukset med maten

    Aftenposten
  2. Mattilsynet varsler flere kontroller mot Mona Lisa Huset

    Aftenposten
  3. Han laget mat fra han var seks år. Fra han var 8–10 administrerte han alt av mat hjemme

    Fædrelandsvennen
  4. Kulinariske Riga: Fem restauranter som er verdt et besøk

    Bergens Tidende
  5. Her spiser du ekstra godt i Provence

    Bergens Tidende
  6. Drømmer du om sykkelferie i Lofoten? Det er enklere enn du tror.

    Aftenposten