Se hva vi skal spise på julaften

Spiser du vilt eller torsk på julaften er du nesten alene. Ribbe derimot er fortsatt retten de fleste velger å spise, viser en fersk undersøkelse gjort av InFact for VG.

  • Nina Andersen
Publisert:

I julen er det klassikerne som ribbe og pinnekjøtt som dominerer.

Flere artikler

  1. Fersk VG-undersøkelse: Ja, vi elsker hjemmejul!

  2. Pluss content

    Stor VG-test av pinnekjøtt: Pinnekjøttet du bør velge - og styre unna

  3. Her er Norges beste julemat!

  4. Pluss content

    Her er det aller beste julekjøttet

  5. Pluss content

    Slik løser du julematkrisene

Fra andre aviser

  1. Vi tøyser ikke med årets viktigste måltid

    Aftenposten
  2. Hvorfor blir den simpleste delen av gris og sau til festmat?

    Aftenposten
  3. Slik er nordmenns julemeny på julaften

    Aftenposten
  4. Ribbe eller Pinnekjøtt? Dette er julematen folk flest bare må ha på bordet

    Bergens Tidende
  5. Priskrig rammer ribbesmaken

    Aftenposten
  6. - Lutefisk er desember-månedens sushi

    Aftenposten