WHO: Bacon, pølser og skinke er kreftfremkallende

Bearbeidede kjøttprodukter kan gi deg tarmkreft, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), og plasseres nå på listen sammen med kreftfremkallende stoffer som tobakk og asbest.

  • Erlend Ofte Arntsen
  • Thor Harald Henriksen
Publisert:

Verdens helseorganisasjon (WHO) publiserte mandag nye forskningsfunn som trolig vil blåse liv i debatten om hvor mye kjøtt vi bør spise.

Flere artikler

  1. Kjøtt som kan gi tarmkreft: Dette er symptomene

  2. Pluss content

    Så farlig er kjøttet du spiser

  3. Vi spiser 76 kilo rødt kjøtt i året

  4. Faktisk.no: Sophie Elises påstand om at kjøtt er like kreftfremkallende som røyk er feil

  5. Sannheten om kjøtt-alarmen: Så kreftfarlig er kjøttet egentlig

Fra andre aviser

  1. WHO: Kjøttprodukter kan være kreftfremkallende

    Aftenposten
  2. Hverken bacon, pølser eller rødt kjøtt er like farlig som røyk

    Aftenposten
  3. WHO: Kjøttprodukter kan være kreftfremkallende

    Aftenposten
  4. - Spis kjøtt med god samvittighet

    Bergens Tidende
  5. Ingen grunn til kjøttpanikk

    Aftenposten
  6. Kreft i et vannglass

    Aftenposten