Stor VG-test av tynnribber til jul: Frossen ribbe knuser fersk

Ribbekrigen er avblåst! Det sies at det er vanskeligere å få sprø svor om ribba har vært frosset.VGs test av tynnribber viser det stikk motsatte.

  • Nina Andersen
Publisert:

I smaksduellen mellom ferske og frosne tynnribber på Kulinarisk Akademi på Mathallen i Oslo, vant ribbene fra butikkjedenes frysedisker overlegent på smak, saftighet og mørhet.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Stor test av tynnribber: Fersk eller frossen best?

  2. Pluss content

    Stor VG-test av tynnribbe: Billig-ribbe er best

  3. Pluss content

    Smarte kokkeknep - i siste liten

  4. Pluss content

    Stor VG-test av pinnekjøtt: Pinnekjøttet du bør velge - og styre unna

  5. Pluss content

    20 varer testet: Her er årets beste pinnekjøtt

Fra andre aviser

  1. Test av ferdig julemat. Ti retter er testet, og vi har funnet en klar vinner.

    Aftenposten
  2. Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk og burger – her er julens beste oppskrifter

    Aftenposten
  3. Tid for thai

    Aftenposten
  4. Resten er historie

    Aftenposten
  5. Restene er historie

    Aftenposten
  6. Restaurantanmeldelse: Rykker ned to karakterer!

    Aftenposten