Huskeliste: Dette bør du ikke gjøre på restaurant

Pluss content

Disse vinene er alltid gode restaurantvalg, og dette er restauranttabbene du må unngå!

Av 

Edvard Skramstad

Publisert:

Flere artikler

  1. Pluss content

    De beste vinene til julematen: - Magisk kombinasjon!

  2. Pluss content

    Vinene du må smake i høst

  3. Pluss content

    Vinene du kan ta med på fest

  4. Pluss content

    De beste nyhetene på Vinmonopolet

  5. Pluss content

    Skal flaskene stå eller ligge når de lagres?

Fra andre aviser

  1. Plommer, epler, sopp, krabbe og lammekjøtt. Høstens råvarer fortjener en god vin.

    Bergens Tidende
  2. Plommer, epler, sopp, krabbe og lammekjøtt. Høstens råvarer fortjener en god vin.

    Aftenposten
  3. Ingvild Tennfjord: All I want for Christmas

    Aftenposten
  4. Restaurantanmeldelse: Allerede en av byens beste vinbarer

    Aftenposten
  5. Restaurantanmeldelse: Definitivt en av årets beste nye restauranter

    Aftenposten
  6. Forige gang kostet fire retter 495 kroner. Nå skal de ha 795 kroner. Men kvaliteten er ikke høyere.

    Aftenposten