Høst edle dråper av naturens spiskammer

«Kunsten å legge vin er kunsten å være tålmodig.»

Publisert:

Johan Setnes (47) har laget velsmakende årgangsvin av krekling.

- Kreklingen ignoreres av bærplukkere, men er ypperlig til vinlegging og finnes over alt, forteller Johan Setnes på Åndalsnes.

Flere artikler

  1. Købens italienske mestere

  2. Legg sommeren på sprit

  3. Pluss content

    Vinmagasinet: Vin som julegave

  4. VG-test av sider: Her er de aller beste

  5. Pluss content

    Slik tjener du penger på vinkjøp

Fra andre aviser

  1. Vinbonde i første generasjon

    Aftenposten
  2. Dyrebare dråper

    Aftenposten
  3. Derfor bør du ta bilder av alle rommene dine – også inni skapene

    Bergens Tidende
  4. Kjersti og Hjalmar Nørstebø-Solbjør laget seg en rimelig vinkjeller under kjøkkenet

    Bergens Tidende
  5. Balsamico for sjelen

    Bergens Tidende
  6. Champagne inn på UNESCOs verdensarvliste

    Bergens Tidende