Slik unngår du bakteriebomber på grillen

Pluss content

I sommervarmen er det ekstra viktig å passe på hygienen både på kjøkkenet og når du svinger grillspaden. Her er ekspertenes beste råd til å unngå bakterier i maten når solen steker.

Av 

Stella Bugge

Tjodunn Dyrnes

Publisert:

Og det kan jo være kjekt å unngå matforgiftning når sommeren endelig har kommet. E.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Tre grillmestre: Våre beste grilltips

  2. Pluss content

    «Familiekokkene»-vinnerens beste BBQ-tips

  3. Pluss content

    Stor VG-test: Sommerens beste og verste grillmat

  4. Pluss content

    Thomas Alsgaard: – Det går ikke mye inn på meg å bli kalt snobb

  5. Pluss content

    Stor VG-test av pinnekjøtt: Pinnekjøttet du bør velge - og styre unna

Fra andre aviser

  1. Ny forskning knuser myte: Slik vet du at kyllingen er ordentlig stekt

    Bergens Tidende
  2. BTs matanmelder har testet burgerrestaurant på Lagunen – én ting på menyen skiller seg ut

    Bergens Tidende
  3. Dette er bergens diggeste burger

    Bergens Tidende
  4. «Gast er et skuffende sted»

    Bergens Tidende
  5. Holy Cow, for en burger!

    Bergens Tidende
  6. Takeaway-test: Her får du den beste amerikanske maten

    Aftenposten