Ukens vintips: Perfekt til pizza

Pluss content

Til pizza er det rødvin som gjelder. Ingenting smaker vel bedre enn en fruktig og rund rødvin sammen med hjemmelaget pizza en fredagskveld?

Av 

Edvard Skramstad

Publisert:

Pizzasmaken varierer enormt fra oppskrift til oppskrift – og etter hva du har valgt som tilbehør. Dette gjør også at du kan velge mellom et bredt spekter av viner.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Glohet pizzalykke i Piemonte

  2. Pluss content

    Rødvinene som smaker perfekt nå

  3. Pluss content

    Enkle grep for sunnere hurtigmat

  4. Pluss content

    Vinmagasinet: Julevin til julematen

  5. Pluss content

    Høstens beste pappviner!

Fra andre aviser

  1. Vi har testet Bergens pizzabarer. En av dem skiller seg kraftig ut.

    Bergens Tidende
  2. Restaurantanmeldelsen: Knallgod pizza

    Aftenposten
  3. Lyst på pizza? Her får du norgesmesterens beste oppskrifter

    Bergens Tidende
  4. Hvor mye får du i glasset når du bestiller et glass vin?

    Aftenposten
  5. Pizza da Mimmo: Det enkle er ofte godt

    Aftenposten
  6. Her får du svar på det evige spørsmålet: Er det egentlig godt med ananas på pizzaen?

    Bergens Tidende