Enklere på tur med frysetørret mat

NORDMARKA (VG) De er enkle å tilberede, og enkelte smaker godt. Frysetørret turmat er også for deg som bare skal på korte overnattingsturer.

  • Egil Svendsby
Publisert:

VG har fått Liv Arnesen, Randi Skaug og Kristin Krohn Moe, tre av landets mest erfarne brukere av frysetørret turmat, til å smaksteste produktene som selges i sportsforretninger.

Flere artikler

  1. Randi klarte alle syv

  2. Derfor flopper nye matvarer

  3. Pluss content

    Stor VG-test: Dette er de beste is-nyhetene

  4. VGs ekspertpanel har testet 43 nye matvarer: Her er årets beste og verste matnyheter

  5. Norsk rush mot toppen av Mount Everest

Fra andre aviser

  1. Oi, denne turmaten svinger i smaken!

    Aftenposten
  2. Hopper inn til kulturministeren

    Aftenposten
  3. Turmat: Det må ikke være dyrt og ferdigprodusert

    Aftenposten
  4. Eventyreren finner styrke i hverdagskrisene

    Aftenposten
  5. – Et mirakel at Jarle Trå overlevde

    Aftenposten
  6. – Et mirakel

    Bergens Tidende