Raser etter VGs avsløring om råvarejuks på restaurant

VG har avslørt juks med eksklusive råvarer. Fagfolk som selger og produserer varene, reagerer kraftig.

  • Nina Andersen
  • Nanna Johannessen
  • Natalie Remøe Hansen
Publisert:

– Jeg hadde blitt forbannet om jeg hadde fått hjort når jeg egentlig skulle hatt reinsdyr.

Flere artikler

  1. Dette mener ekspertene om «jukseråvarene»

  2. Restaurantjukset: Leder ved Kulinarisk Akademi: – Ni av ti vil ikke kunne se forskjell

  3. VG AVSLØRER: Restaurant jukset med maten: Byttet ut eksklusive råvarer med billigere alternativer

  4. Drammen-restaurant serverte gris i stedet for villsvin

  5. Nedlagt Oslo-restaurant fikk bot på 50.000 kroner etter VG-avsløring

Fra andre aviser

  1. VG: Mona Lisa jukset med maten

    Aftenposten
  2. Mattilsynet varsler flere kontroller mot Mona Lisa Huset

    Aftenposten
  3. Matjuks: Tørk av deg det mystiske fliret, Mona Lisa.

    Aftenposten
  4. Her spiser du ekstra godt i Provence

    Bergens Tidende
  5. «Vi ser fremover, og det er mye vi skal forbedre»

    Bergens Tidende
  6. «Smakene er så markante og rene at du kan kjenne hvor hver og en av dem treffer på tungen»

    Bergens Tidende