Veien til vin

Her er VGs guide til hjemmelaget vin - fra høsting av frukt og bær til ferdig vare på hylla i vinkjelleren.

Publisert:

Råstoffalternativene er utallige for vinleggerne. Velg blant eple, plomme, solbær, kirsebær, stikkelsbær, rognebær, krekling, nype, hyllebær eller blåbær.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Lyst til å lage eplevin? Slik gjør du det!

  2. Legg sommeren på sprit

  3. Pluss content

    Guide til valg av olivenolje: Ikke la deg lure – ta potettesten

  4. Pluss content

    Pimp opp grøten

  5. Pluss content

    Stor VG-test av sider: Disse får terningkast 6

Fra andre aviser

  1. Vinbonde i første generasjon

    Aftenposten
  2. Chateau Hjemmelaget

    Aftenposten
  3. Sprudlande Hardanger i stettglas

    Bergens Tidende
  4. Dette kan du bruke bygg til

    Aftenposten
  5. Sommeren lagret på glass

    Aftenposten
  6. Skogens oppskrifter

    Aftenposten