Ble mangemillionær på kjøttkaker og brun saus

Pluss content

Han startet med en kafe i et veikryss på Dombås. I dag driver Øyvind Frich servering og overnatting på 10 steder.

Av 

Geir Røed/Dine Penger

Publisert:

Flere artikler

  1. Pluss content

    Ukens quiz

  2. Pluss content

    Ukens kryssord

  3. Pluss content

    14 tegn: Skal du bli - eller gå?

  4. Pluss content

    Her øker du pensjonen mest

  5. Pluss content

    Foreldres søvnmangel: På dette punktet kan det bli skadelig

Fra andre aviser

  1. Forsiktig jubel i utelivet: – Tør ikke si dette er den siste skjenkestoppen

    Aftenposten
  2. Coronapåsken 2.0

    Aftenposten
  3. Restaurant og uteliv øyner forsiktig håp: – Vi må åpne

    Aftenposten
  4. Når ble statlig kapitaltilførsel det samme som direkte statlig eierskap?

    Aftenposten
  5. Arctic forbyr ansatte å handle aksjer midlertidig

    Aftenposten
  6. Norge i omstilling: Her er syretesten

    Aftenposten