Slik lager du vegetarjul

Pluss content

Du kan få en skikkelig smak av jul selv om du ikke spiser kjøtt. For rekordmange nordmenn består julematen av vegisterkaker, soyaribbe og julestek uten kjøtt.

  • Anne Bergseng
  • Helge Mikalsen (foto)

– Dette er min svor! Det er jo ikke ribbe, men den smaker av jul, sier matblogger og veganer Jane H. Johansen, mens soyaribben freser seg brun og sprø i stekepannen.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Den store veganerguiden

  2. Test av vegetarburgere

  3. Pluss content

    Ny kvinne-trend: Boksing og MMA

  4. Derfor bør du alltid be om byttelapp

  5. Pluss content

    Test av plastjuletrær: Dyrest ikke finest

Fra andre aviser

  1. Vegetarianerbesøk i jula? Dette gjør du!

    Fædrelandsvennen
  2. Lag vinterkosemat sammen i ferien

    Fædrelandsvennen