STORORKAN: Slik ser orkanen Florence ut fotografert med et kraftig videokamera på utsiden av den internasjonale romstasjonen ISS. Da orkanen ble fotografert beveget den seg over 200 kilometer i timen. Og var en såkalt kategori 4-orkan (katastrofal skade vil skje), som beveget seg over 200 kilometer i timen. Orkaner kategoriseres etter skadepotensiale og Florence er nå antatt å få kategori 2 når den treffer land. Det innebærer ekstremt farlig vinder som vil forårsake betydelig skade.
STORORKAN: Slik ser orkanen Florence ut fotografert med et kraftig videokamera på utsiden av den internasjonale romstasjonen ISS. Da orkanen ble fotografert beveget den seg over 200 kilometer i timen. Og var en såkalt kategori 4-orkan (katastrofal skade vil skje), som beveget seg over 200 kilometer i timen. Orkaner kategoriseres etter skadepotensiale og Florence er nå antatt å få kategori 2 når den treffer land. Det innebærer ekstremt farlig vinder som vil forårsake betydelig skade. Foto: ESA/NASA–A. Gerst

Ukens kryssord

FORBRUKER

Her finner du ukens kryssord for uke 37. Nye kryssord kommer hver fredag.

Betalt innhold
Publisert:

Kryssord 1

Kryssord 2

Kryssord 3

Kryssordene vil ikke virke før fredag 14. september, kryssord for uke 36 finner du her.

Gi oss tilbakemelding på denne artikkelen.Gi tilbakemelding!Gi tilbakemelding!

Vinn Gull i VG+

Dagens kode: GULL525

Send SMS med koden til 2424. Tjenesten koster 1 kr.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan kontakte deg på SMS med relevant informasjon om konkurransen «Finn Gull i VG». Les mer om konkurransen her »

Her kan du lese mer om