Stor test av ferdigretter: – Denne lager du ikke bedre selv

Pluss content

I løpet av et år kjøper nordmenn ferdigmatretter for nesten tre milliarder kroner. Men det er vanskelig å orientere seg i jungelen av nye retter. Hvilke er best?

  • Nina Andersen
  • Harald Henden (foto)

En fransk gryterett, italiensk lasagne, marokkansk lam eller til og med baconwurst med stappe. Alle ble danket ut av en tradisjonsrik kjøttsuppe fra Trøndelag som gikk til topps i NM i ferdigmat.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Her er Norges beste julemat

  2. Pluss content

    Stor VG-test: Sommerens beste og verste grillmat

  3. Pluss content

    Stor VG-test av pinnekjøtt: Pinnekjøttet du bør velge - og styre unna

  4. Pluss content

    Stor VG-test av tynnribbe: Billig-ribbe er best

  5. Pluss content

    Stor VG-test: Topper og flopper blant årets matnyheter

  6. Pluss content

    Stor VG-test: Dette er de beste is-nyhetene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder