Stor test av ferdigretter: – Denne lager du ikke bedre selv
I løpet av et år kjøper nordmenn ferdigmatretter for nesten tre milliarder kroner. Men det er vanskelig å orientere seg i jungelen av nye retter. Hvilke er best?
Publisert:
En fransk gryterett, italiensk lasagne, marokkansk lam eller til og med baconwurst med stappe. Alle ble danket ut av en tradisjonsrik kjøttsuppe fra Trøndelag som gikk til topps i NM i ferdigmat.
Flere artikler
Fra andre aviser
- Bergens Tidende
Test av 17 nye ferdigretter: – Denne ville jeg aldri spist til middag
- Bergens Tidende
Ikke tid til å vente? Her får du god ferdigmat.
- Aftenposten
Test av ferdig julemat. Ti retter er testet, og vi har funnet en klar vinner.
- Bergens Tidende
På Kogi er det grillsesong hele året
- Bergens Tidende
Grille i helgen? Da er disse vinene perfekt selskap til maten.
- Bergens Tidende
Terningkast 6: Lettdrikkelig rødvin til sommeren