Stor test av ferdigretter: – Denne lager du ikke bedre selv

Pluss content

I løpet av et år kjøper nordmenn ferdigmatretter for nesten tre milliarder kroner. Men det er vanskelig å orientere seg i jungelen av nye retter. Hvilke er best?

Av 

Nina Andersen

 og 

Publisert:

En fransk gryterett, italiensk lasagne, marokkansk lam eller til og med baconwurst med stappe. Alle ble danket ut av en tradisjonsrik kjøttsuppe fra Trøndelag som gikk til topps i NM i ferdigmat.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Her er Norges beste julemat

  2. Pluss content

    Stor VG-test av pinnekjøtt: Pinnekjøttet du bør velge - og styre unna

  3. Pluss content

    Stor VG-test av høstens ferske og fryste fårikålkjøtt

  4. Pluss content

    Stor VG-test av tynnribbe: Billig-ribbe er best

  5. Pluss content

    Stor VG-test av pinnekjøtt: Pinnekjøttet du bør velge - og styre unna

Fra andre aviser

  1. Test av 17 nye ferdigretter: – Denne ville jeg aldri spist til middag

    Bergens Tidende
  2. Test av ferdig julemat. Ti retter er testet, og vi har funnet en klar vinner.

    Fædrelandsvennen
  3. På Kogi er det grillsesong hele året

    Bergens Tidende
  4. Ut og spise i helgen? Få tips her.

    Bergens Tidende
  5. BTs matanmelder: «Digg fra Damaskus»

    Bergens Tidende
  6. Her kan du trygt spise vegetarisk

    Bergens Tidende