... men besøkende gir han masse mat og kos

VIL DU EIE TAPPER? Norges søteste hund har fortsatt ikke funnet en perfekt eier. Foto:Patrick Da Silva Sæther,VG

Norges søteste hund har fortsatt ikke et hjem

Norges søteste hund lengter fortsatt etter et eget hjem. Mange har meldt sin interesse, men den perfekte eieren har ikke dukket opp.

  • Marie Kingsrød

Artikkelen er over fem år gammel

Det er en uke siden omplasseringshunden Tapper vant VGs hundekåring, og ble Norges søteste hund.

Han ble funnet utsultet, redd og kald utenfor en låve for to år siden. Siden har han bodd på omplasseringsgården FOD lenger enn de fleste andre dyrene, og har fremdeles ingen eier. Men etter at Tapper ble kåret til Norges søteste hund, har han fått mye oppmerksomhet.

– Vi har fått inn rundt 50 henvendelser fra folk som vil eie Tapper. Men det ser ennå dessverre ikke ut som om vi har funnet noen perfekt match, sier styreleder på FOD-gården i Oslo og matfar, Sindre Engen, til VG torsdag formiddag.

Vil du eie Tapper? Kontakt FOD-gården via deres nettsider.

HJERTEKNUSER: Norges søteste hund har blitt kåret av folket (12500 stemmer) -og det ble Tapper. Foto:Patrick Da Silva Sæther,VG

Får mye mat og kos

Han har tidligere fortalt at de har hatt problemer med å finne en passende eier til Tapper. En potensiell eier må være villig til å gjøre en del tilpasninger i hjemmet. Siden Tapper har sultet, er han alltid på jakt etter fôr.

– I utgangspunktet ser vi etter en eller to voksne personer uten barn som har forholdsvis god hundeerfaring og mulighet til å gjøre tilpasninger – som å sette inn en port inn til kjøkkenet. Dette siden han er såpass på jakt etter mat og kan finne på å knaske på det han finner, sier Engen.

Engen forklarer at det har vært massivt mange henvendelser om Tapper de siste dagene. Selv om det ikke ser ut som om de har funnet den perfekte eieren ennå – får i alle fall Tapper nok kos.

– Veldig mange kommer på besøk til FOD-gården for å hilse på Norges søteste hund. De vil kose med ham, og gir han mat. Så Tapper har det veldig, veldig fint nå. Så han går ikke akkurat ned i vekt, men han koser seg masse, sier matfaren.

Engen forklarer videre at han tror – og håper – at Tapper kommer til å få seg en eier i nærmeste fremtid.

Mer om

  1. Dyr

Flere artikler

  1. Norges søteste hund er fremdeles hjemløs

  2. Venter tappert på nytt hjem

  3. Vil du eie Norges søteste hund?

  4. Folket har stemt: Her er Norges søteste hund!

  5. VG-kåring: Dette er Norges søteste hunder!

  6. Nye krav: Disse dyrene kan det bli lettere å redde

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder