Stjernekokker velger norsk asparges

Det er høysesong for norsk asparges, - av kokker utpekt som kanskje verdens beste. Men hva smaker egentlig asparges?

Publisert:

Nå har de sensoriske dommerne hos matforskningsinstituttet Nofima kartlagt aspargesens smaksegenskaper.

Flere artikler

  1. Her er maten du lukter vondt av

  2. Pluss content

    Maten du lukter vondt av

  3. Restaurantanmeldelsen: En av Oslos aller hyggeligste restauranter

  4. Pluss content

    143 flasker testet: Julens beste øl

  5. Pluss content

    Derfor smaker øl annerledes for kvinner

Fra andre aviser

  1. Paula er profesjonell matsmaker. Kan hun hjelpe oss alle til å spise bedre?

    Aftenposten
  2. Paula er profesjonell matsmaker. Kan hun hjelpe oss alle til å spise bedre?

    Bergens Tidende
  3. Ble rikskjent som «Nugattimannen». Hvordan er menyen nå?

    Aftenposten
  4. Han ble kalt «Nugattimannen». – Mange kresne føler skam.

    Bergens Tidende
  5. Når høna spiser dette, blir eggeplommen gul nok for nordmenn

    Aftenposten
  6. Den siste norske butikken

    Aftenposten