Hovedinnhold

- Her får hun orgasme av å puste

(VG Nett) En svensk kvinne vekker oppsikt etter at hun på et TV-program når orgasme ved hjelp av puste- og knipeteknikker.

Denne saken handler om:

Det er som en del av dokumentaren Fråga Olle på Kanal 5 at «erotisk konsulent» Mita får orgasme ved hjelp av et uvanlig virkemiddel - pusten.

Innslaget omhandler onani, og den svenske kvinnen viser åpent frem sin teknikk til programlederen. Se klippet på VGTV

Lege og sexolog Kjell-Olav Svendsen har ikke selv sett klippet, men mener det er mulig å få orgasme på denne måten.

- Dette går, og det har vært fokus på dette i andre fora tidligere, sier Svendsen til VG Nett.

- Pustebrems et problem

Han sier at også knipingen er viktig.

- Det er flere veier til Rom og dette med å bruke muskulaturen i lår og underliv til å knipe stimulerer ofte de samme muskelgruppene som er involvert i dette med orgasme, sier legen.

Svendsen sier at pusten også normalt sett kan være viktig i orgasmesammenheng, særlig for kvinner.

- Klarer man å la pusten være friere er det enklere. Er pusten en brems er det et problem. Det er en kjent sak, sier Svendsen.

Spesielle måter for kvinner å få orgasme på er tydlig i vinden - nylig ble teorien om at enkelte kvinner får orgasme under fødsel, lansert.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Helse

Se neste 5 fra Helse