Ny forskning: Dette kostholdet reduserer risikoen for hjertesykdom

Pluss content

Hvert 40. minutt får en person hjerteinfarkt i Norge. Nå viser omfattende forskning at valg av riktig kosthold kan senke risikoen for hjertesykdommer med inntil 60 prosent. Her er ekspertrådene.

Av 

Anne Bergseng

Publisert:

Flere artikler

  1. Pluss content

    Ny forskning: Slik påvirker alkohol hjertet

  2. Mer eller mindre kjøtt, det er spørsmålet. Eller?

  3. Pluss content

    Slik forbrenner du det livsfarlige bukfettet

  4. Feil om MatPrat

  5. Pluss content

    Ekspertenes råd: Kostholdet som gir bedre søvn

Fra andre aviser

  1. Jon-Magnus Restad spiser langt mer kjøtt enn anbefalt. – Det er på høy tid med nye råd om mettet fett, mener forsker.

    Bergens Tidende
  2. Stine Brodin (43) spiser ikke brød. – Kostrådene om kornprodukter må endres, mener lege og professor.

    Aftenposten
  3. Vi drikker for mye melk, mener Harvard-professor. Susanna Holth (31) sier hun har fått det bedre uten.

    Aftenposten
  4. Nye kostråd er på vei

    Bergens Tidende
  5. Barna mine spiser mer enn de trenger. Hva gjør jeg, undrer leser. Dette svarer eksperten.

    Bergens Tidende
  6. Barna mine spiser mer enn de trenger. Hva gjør jeg, undrer leser. Dette svarer eksperten.

    Aftenposten