Skrytepaver vil ha høye kvinner

(VG Nett) Kroppsformen til kjæresten din avslører hvem du er!

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Ny forskning skal ifølge Aftonbladet nemlig ha kommet frem til at kroppsformen til kjæresten din avslører hvordan du er:

Hvis du liker HØYE MENN, er du en sexatlet. Lange menn har høyere testosteronnivå og større libido enn andre mannfolk, har forskere ved universitetet i Norhumbria kommet frem til.

Som kvinnetype er du en som krever mye oppmerksomhet - både følelsesmessig og seksuelt.

STORE MAGER er tiltrekkende for noen. Hvis du er en av dem, bryr du deg mer om innhold enn utseende. Du vil bli akseptert for den du er, og du søker en generøs partner som som gir deg 100 prosent oppmerksomhet.

- Menn som løfter jern hele dagen lang er trolig mer interessert i sine egne kropper enn i å få forholdet til å fungere, hevder doktor og sexekspert Andrew Stanway.

Hvis du liker LANGE BEN, er det et tegn på at du liker menn som er avhengig av deg, og som du kan stelle for. Psykologer tror det er morsinstinktet i deg som vekkes når du ser et par lange ben. Kanskje det minner om gutter i tenårene?

Hvis du liker STORE MUSKLER, er du en festløvinne. Kvinner som tiltrekkes av atleter er svært sosiale og aktive - og liker menn som holder samme tempo, sier lege Susan Marchant-Haycox, som er ekspert på fysisk tiltrekking.

Nå lurer du kanskje på hva det er hos deg som kjæresten din falt for? Her får du svaret:

Hvis en mann liker HØYE KVINNER,er han en gjerrig skrytepave.

- Menn, for eksempel Tom Cruise, som liker høye kvinner, er ofte eksibisjonister med drag av besatthet og tvangsartet oppførsel, hevder Marchant-Haycox.

Det er ofte karrierejegere som ønsker seg det største og beste av alt - kvinner, biler, lønninger - som tilhører denne gruppen.

Hvis kjæresten din falt for dine SMÅ BRYSTER er han en selvstendig person som klarer å stryke skjortene sine selv. En amerikansk undersøkelse har ifølge Aftonbladet vists at menn som foretrekker en mindre byste er mer selvstendige enn menn som liker mer velutrustede kvinner.

STORE BRYSTER tiltrekker høylytte menn!

- Menn som vil ha en partner med store bryster, er sosiale og har god selvtillit, sier lege Merchant-Haycox.

Forklaringen er visst at menn uten en god porsjon selvsikkerhet ville føle seg truet av så sterke tegn på kvinnelig seksualitet.

Forplantningsklare menn går etter kvinner med TIMEGLASSFIGUR . Universitetet i Texas har kommet frem til at menn ubevisst regner ut en kvinnes hofte- og midjemål. Så lenge høftene er 20-30 centimeter bredere enn midjen, tiltrekkes denne typen menn av kvinnen.

Menn som vil ha en kvinne med SAMME PROPOSJONERsom seg selv, er primitive! Ifølge genetisk likhetsteori er denne typen menn ute etter å beskytte genene sine. Han vil altså ha barn som er «sin far opp av dage».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder