Renate, Magnus, Bettine og Kristin er fire av ti kandidater du kan stemme frem som Årets Vektklubb-medlem. Foto: Privat og Ole Martin Halvorsen ,

Stem på Årets Vektklubb-medlem 2015

Til sammen har de gått ned utrolige 303 kilo! La deg inspirere av deres historier og få de beste råd for en sunn og varig vektnedgang.

Elisabeth Stigum
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

For tiende år på rad kårer VGs Vektklubb årets medlem. Her kan du se de ti kandidatene du kan stemme på. La deg motivere av deres imponerende resultater, og plukk opp gode råd som du selv kan dra nytte av.

Dette er ingen kilo- eller skjønnhetskonkurranse, men en premiering av vanlige mennesker som har klart å motstå utallige fristelser, bekjempet dørstokkmila og gått ned i vekt ved å erstatte dårlige uvaner med en sunn livsstil.

Sammen med VGs lesere vil en fagjury stemme frem hvem som stikker av med den gjeve seieren. I juryen sitter Vektklubbs fageksperter på kosthold og trening: Christian A. Drevon er lege og professor i ernæring, Anne Mette Rustaden er utdanner fysioterapeut og tar doktorgrad i styrketrening, Anette Skarpaas Ramm er klinisk ernæringsfysiolog og Roger Holmedal er personlig trener og foreleser.

Se alle kandidatene her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder