Den beste bakrusmaten

Fet bacon, fete pølser. Sirup og Bloody Mary. Det er fett og salt når kokk og bartender Jan Vardøen disker opp på kjøkkenet dagen derpå.

  • Ida Giske
Publisert:

- Nå blir vi snart aggressive her, ler musiker Dagfinn Lie, eller «Daffi», mens han sikler over de engelske frokostpølsene Jan Vardøen bærer inn på kjøkkenet.

Flere artikler

  1. Timeplan for et sunnere liv

  2. Pluss content

    44 hverdagsprodukter: Så mye sukker inneholder de

  3. Pluss content

    Sunn og god pizzakos

  4. Tre gode råd for å spise sunt

  5. Pluss content

    Dette spiser Norges mest suksessrike til frokost

Fra andre aviser

  1. Sliten i dag?

    Bergens Tidende
  2. Slik er en «perfekt» måltidsdag

    Bergens Tidende
  3. Vil du kutte ned på mat med tilsatt sukker? Her er 12 enkle råd.

    Bergens Tidende
  4. Derfor er det viktig å tenke gjennom hva du spiser mellom måltidene

    Bergens Tidende
  5. Stikk innom Bien

    Bergens Tidende
  6. Bergen Brunsj i Kaigaten serverer brunsj inspirert av byer på B

    Bergens Tidende