Eksperter: Farene ved mangel på D-vitamin

Pluss content

Det er nesten ikke mulig å få nok D-vitamin gjennom maten vi spiser. Her er risikoene du løper med D-vitaminmangel.

Av 

Julia Renate Ingebrigtsen

Publisert:

– Å ta tilskudd er viktig for mange nå i vinterhalvåret, fordi vi ikke lenger har så mye sol at vi produserer vitamin D selv. Og det er svært vanskelig å få nok gjennom kosten.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Forskning: Maten som forebygger depresjon

  2. Pluss content

    Stoffskifteproblemer: 9 grep for et bedre liv

  3. Pluss content

    Forskning: Derfor har noen mer utbytte av trening enn andre

  4. Pluss content

    Elisabeth slet plutselig med å skjønne hva sønnen sa

  5. Pluss content

    Eksperter: Slik trener du best til skisesongen

Fra andre aviser

  1. Stor guide om vegetar- og vegankost: Ti spørsmål og svar fra ekspertgruppe.

    Bergens Tidende
  2. Mengden omega 3 i oppdrettslaks er halvert

    Aftenposten
  3. Min far døde alene og isolert på sykehjem. Beskyttet vi våre eldre for mye under pandemien?

    Aftenposten
  4. Vi har glemt å servere kald fisk. Det må vi gjøre noe med.

    Aftenposten
  5. ME er blitt kalt hysteri, tankespinn og stressrespons. En ny rapport viser noe helt annet.

    Aftenposten
  6. Hva skjer med de elevene som nå blir igjen under dynen?

    Aftenposten