Glutenfri mat inneholder gluten

STAVANGER: Enkelte glutenfrie matvarer inneholder så mye gluten at det er helsefarlig å spise for cøliaki-pasienter, viser en ny undersøkelse.

  • NTB
Publisert:

En rapport fra kartleggingen som legges ut til høsten, viser at 50 prosent av produktene som markedsføres som glutenfrie, inneholder så mye gluten at mennesker med allergi vil reagere etter inntak.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Mange har ubehandlet cøliaki: De skjulte symptomene

  2. Pluss content

    Den nye trendmaten

  3. Pluss content

    Er glutenfritt sunnere?

  4. Pluss content

    Glutenfritt kan gjøre deg fet

  5. Pluss content

    – Ingen grunn til å spise glutenfritt dersom du ikke har glutenintoleranse: Eksperter: Du kan legge på deg av glutenfritt

Fra andre aviser

  1. Halvparten av glutenfri mat inneholder gluten

    Bergens Tidende
  2. Stor test av glutenfrie brød og rundstykker

    Bergens Tidende
  3. Endelig et nesten glutenfritt statsbudsjett!

    Aftenposten
  4. Allergimaten er blitt trendy - og gull verdt

    Aftenposten
  5. Cøliaki er ikke en frivillig motegreie

    Bergens Tidende
  6. Fem myter om gluten

    Aftenposten