Slik griller du kreftsikkert

Smakfullt, sosialt og saftig, men ikke nødvendigvis sunt. Pass deg for farlige stoffer når du griller.

  • Elin Fugelsnes (Din Side Helse)
Publisert:


Grillmat kan være både sunt og godt, men det spørs hvordan du tilbereder maten. Slenger du på kjøttet mens flammene står ut fra grillen eller stikker pølsa midt inni bålet, kan du sette helsa i fare.

Flere artikler

  1. - Feil grilling kan føre til dannelse av kreftfremkallende stoffer

  2. Her er ferieidyllens verste fiende

  3. Kjøtt som kan gi tarmkreft: Dette er symptomene

  4. Pluss content

    De beste rådene til spontangrilling

  5. Pluss content

    Så farlig er kjøttet du spiser

Fra andre aviser

  1. Slik griller du trygt

    Bergens Tidende
  2. Grill med vett og unngå fett

    Aftenposten
  3. PAH og HA i grillmat

    Aftenposten
  4. Dropp kullsvarte pølser

    Aftenposten
  5. Kokkens grilltips

    Aftenposten
  6. - Spis kjøtt med god samvittighet

    Bergens Tidende