Mye proteiner kan gi kreft

Et kosthold som er rikt på proteiner kan øke risikoen for kreft. Grønnsaker er fortsatt aller best, mener forskerne.

  • Joachim Henriksen (Mozon)
Publisert:

Flere artikler

  1. - Frukt og grønt er ingen kreftbrems

  2. Pluss content

    Ny forskning: Maten som reduserer kreftfaren

  3. Pluss content

    Flere spiser seg syke

  4. Kostrådene spriker i alle retninger

  5. Pluss content

    Så sunn er frukten du spiser

Fra andre aviser

  1. Er plantebasert melk sunnere enn kumelk, undrer leser. Dette svarer eksperten.

    Bergens Tidende
  2. - Bent Høie er på feilspor

    Bergens Tidende
  3. UiB-forskere har undersøkt hvilken mat som er farligst for hjertet. – Jeg ble overrasket da jeg så resultatene.

    Bergens Tidende
  4. - Spis kjøtt med god samvittighet

    Bergens Tidende
  5. Ingen grunn til kjøttpanikk

    Aftenposten
  6. «Fem om dagen» hjelper lite mot kreft

    Aftenposten