Maten som kan bli til gift

Poteter, aprikos, sjokolade og rabarbra høres relativt ufarlig ut. Men de kan være de reneste giftfellene.

  • Din Side Karoline Steenbuch


Veldig få matvarer kan forårsake øyeblikkelige dødsfall. Men noen vanlige matvarer bør du være ekstra oppmerksom på.

De fleste klarer å styre unna enkelte sopptyper som kan være svært giftige.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Grepene du må ta: Unngå giftstoff i maten

  2. Pluss content

    Sjokoladen som er sunn

  3. 20 myter om mat

  4. Pluss content

    Én av disse er giftfri

  5. Så mange får vondt i hodet av rødvin

Fra andre aviser

  1. Lagrer du potetene riktig?

    Fædrelandsvennen
  2. Derfor bør du ta rabarbraen nå – og ikke om en uke

    Bergens Tidende
  3. Derfor bør du ta rabarbraen nå – og ikke om ei uke

    Bergens Tidende
  4. 12 personer innlagt med alvorlig soppfor­gift­ning. Giftin­forma­sjonen advarer nå mot å plukke hvit sopp.

    Bergens Tidende
  5. Disse nøttene bør du alltid kaste

    Bergens Tidende
  6. Grønne poteter kan gjøre deg syk

    Bergens Tidende