Se dokumentar: Livet med ekstrem Tourettes

HELSE

Tenåringen Zack lider av en alvorlig grad av Tourettes syndrom, og hans ukontrollerbare banning og spasmer gjør at han ikke kan leve et normalt liv. Sykdommen blir stadig verre, og familien er nødt til å ta et svært vanskelig valg.

Betalt innhold
Publisert: Oppdatert: 24.08.18 15:38

Tilstanden gjør at Zack sliter med å få seg venner. Selv om han er en snill gutt på bunn, har ticsene blitt verre, og i løpet av det siste året har han utviklet en ny tic: Han langer ut kraftige slag mot foreldrene. Og det skjer igjen og igjen.

Siden situasjonen blir stadig mer farlig, både for familien og Zack selv, må foreldrene ta et vanskelig valg. Legene er villige til å prøve eksperimentell hjernekirurgi. Klarer de å finne igjen den virkelige Zack der inne bak sykdommen?

VG har kun rettigheter til å vise «The Boy Inside» i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se filmen hvis du befinner deg i utlandet. Filmen har aldersgrense 9 år.

Se flere dokumentarer her.

Gi oss tilbakemelding på denne artikkelen.Gi tilbakemelding!Gi tilbakemelding!

Vinn Gull i VG+

Dagens kode: GULL525

Send SMS med koden til 2424. Tjenesten koster 1 kr.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan kontakte deg på SMS med relevant informasjon om konkurransen «Finn Gull i VG». Les mer om konkurransen her »

Her kan du lese mer om