Kjøttfri pølse på Narvesen er det neste: Vegetarkost for flere enn veggisene

Pluss content

Middagskasser for veganere, cateringfirmaer som tilbyr bryllupsmiddager basert på plantekost og datingbyråer for de kjøttfrie: Livet uten kjøtt har blitt god forretning.

Av 

Aslaug Tangvald-Pedersen

Publisert:

– Det vi ser nå er at de store aktørene begynner å melde seg på. De ser at det er et stort marked for både mat og livsstil uten kjøtt.

Heidi Røneid har jobbet med Oslo Vegetarfestival siden 2010.

Flere artikler

  1. «Pølse-Tyskland» blir stadig mer vegetarisk

  2. Pluss content

    Lyst til å bli vegetarianer? Dette må du vite

  3. Pluss content

    Spiser du ikke kjøtt? Vær obs på dette

  4. Pluss content

    Slik lager du vegetarjul

  5. Pluss content

    Ny rapport om matvaner: Mer vegetar - mindre kjøtt

Fra andre aviser

  1. Kjøtt har begynt å stinke. Kvinner og folk i byene kutter kjøttet først.

    Aftenposten
  2. Vegetarboom i Norge: Kjedene kjemper om «morgendagens kunder»

    Bergens Tidende
  3. Hæ? Spiser du fortsatt kjøtt?

    Bergens Tidende
  4. Her kan du trygt spise vegetarisk

    Bergens Tidende
  5. Debatt: – «De der veganerne er helt på trynet»

    Bergens Tidende
  6. Derfor er jeg veganer!

    Bergens Tidende