Ekspertenes beste råd: Maten som er god for hjertet

Pluss content

Hvert 40. minutt får en person hjerteinfarkt i Norge. Her er ernæringsfysiologenes og legens tips til deg som vil ut av faresonen.

  • Bodil Sundbye
  • Katarina Forsberg

Flere artikler

  1. Pluss content

    Fire ernæringseksperter: Disse matvarene spiser vi hver dag

  2. Pluss content

    Ny forskning: Her er antidepp-dietten

  3. Pluss content

    Jøran gikk ned 30 kilo med lavkarbo: – Man trenger ikke være feit hvis man ikke vil

  4. Pluss content

    Spis deg friskere med 5:2-legens nye slankemeny

  5. Pluss content

    Kostholdet som forebygger betennelser

  6. Pluss content

    Lag ditt eget sunne julegodteri

Fra andre aviser

  1. «Du vil miste alle muskler», fikk Emil (15) høre da han ble veganer. Slik gikk det ikke.

    Bergens Tidende
  2. De fremstilles som sunne, men er proppet med kalorier: Ti matvarer du bør begrense inntaket av.

    Fædrelandsvennen
  3. Skal vi spise frikadeller, kjøttboller og kjøttkaker i fremtiden? Eller blir det spirer og insekter?

    Aftenposten
  4. Eksperter etter overraskende studie: Så mye egg bør du spise

    Bergens Tidende
  5. Harvard-blogg: Ti matvarer du bør ha i kostholdet ditt

    Bergens Tidende
  6. Eksperter etter overraskende studie: Så mye egg bør du spise

    Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder